[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ion Ceban: Vom identifica resurse pentru a soluționa problema căilor de acces în parcul „Valea Morilor” pentru persoanele cu nevoi speciale
17 Septembrie

Candidatul pentru funcția de primar al capitalei, Ion Ceban, a promis că relațiile bune cu țările vecine și partenerii de dezvoltare vor continua în beneficiul dezvoltării municipiului Chișinău, în contextul anunțării că reparația scării de granit din parcul „Valea Morilor” a fost finalizată, informează CURENTUL.

Potrivit ionceban.md, reconstrucția scării a fost posibilă datorită unui grant oferit de România. Totodată, Consiliul municipal Chişinău a alocat suplimentar resurse financiare pentru o serie de lucrări aferente construcției.

Ion Ceban a precizat că fracțiunea PSRM în CMC are câteva idei de proiect care încă urmează a fi implementate. Este vorba în special despre căile de acces pentru persoanele cu nevoi speciale. Consilierii socialiști vor identifica resursele necesare pentru a soluționa această problemă. Ion Ceban a menționat că proiectul privind reconstrucția scării de granit a fost susținut plenar de către fracțiunea socialiștilor în CMC.

„Precizez că nu există vreun proiect bun pentru Chișinău pe care să nu-l fi susținut, noi nu am acceptat doar acele proiecte care sunt în defavoarea locuitorilor și dezvoltării orașului. Promit că vom continua relațiile bune cu vecinii noștri și partenerii de dezvoltare pentru Chișinău. Pentru toți, pentru tine”, a adăugat candidatul pentru funcția de primar al capitalei.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților