[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ion Ceban va ataca în instanță pe cei care îl degrează: „Urmărim o avalanșă de experți care aduc acuzații grave…Ei manipulează”
17 Octombrie

Ion Ceban, președintele Partidului Mișcarea Alternativă Națională (MAN), candidatul formațiunii la un nou mandat de primar al capitalei, în cadrul unei conferințe de presă, a atenționat că „orice acțiune de denigrare din partea concurenților sau instituțiilor media va fi atacată în instanță”, informează CURENTUL. 

„Urmărim în campania actuală o avalanșă de experți care aduc acuzații grave la adresa mea, dar și a colegilor și vreau să anunț că pentru fiecare denigrare îi vom ataca în instanță, iar cei care se cred nepedepsiți azi, vor trebui să răspundă pentru declarațiile lor nefondate”, a subliniat politicianul.

Totodată, Ion Ceban a chemat alegătorii din municipiul Chișinău să nu cadă în plasa unor manipulatori și concurenți electorali care încearcă să inducă ideea că nu va exista un învingător din primul tur, acțiuni prin care urmăresc descurajarea prezenței la urne.

„Ei manipulează prin tot felul de instrumente de care dispun. Partidul MAN – Mișcarea Alternativa Națională și eu personal vă rugăm să ne mobilizăm pentru a ieși la alegeri în data de 5 noiembrie, iar de pe data de 6 noiembrie, lucrurile să revină la normal și să ne apucăm de muncă”, a conchis el.

Inapoi la arhiva noutaților