[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ion Ceban: Ministerul Muncii Protecției Sociale cere asistenților sociali să se implice în campania electorală
8 Septembrie

Ion Ceban, primarul capitalei, a anunțat că, ieri, Primăriile au primit o scrisoare de la Ministerul Muncii Protecției Sociale, în care se cere entităților din țară ca asistenții sociali să se implice în campania electorală, informează CURENTUL. 

„Ministerele galbene ale PAS-ului o iau razna din nou. Caracatița în acțiune.

Recent au decis ilegal să concedieze toți șefii direcțiilor de educație din țară și să numească alte persoane comode în pragul alegerilor locale, cu încălcarea legii și a tuturor normelor legale.

Ieri, Primăriile au primit o altă scrisoare de la ministerul Muncii Protecției Sociale unde cer entităților din țară ca asistenții sociali să se implice în campania electorală”, a scris primarul pe rețelele de socializare.

Ion Ceban a mai spus că, după ce mulți din angajații din sistem nu au primit salariile, cei de la Minister au decis să-i mai facă și paznici și monitori la campania electorală.

„Guvernarea PAS nu are limite, încalcă toate normele legale și știu că nu pot fi penalizați pentru prostiile lor, deoarece au toată puterea în mâinile lor”, a conchis politicianul.

Urmărește-ne și pe Telegram

Inapoi la arhiva noutaților