[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ion Ceban: În maximum o lună și jumătate toate cele 5 troleibuze care sunt acum în proces de asamblare și testare la Regia Transport Electric vor fi gata să iasă pe traseu
16 Octombrie

Unul dintre troleibuzele cu propulsie autonomă a fost testat azi la Codru. Despre aceasta anunță Ion Ceban, candidatul la funcția de primar al capitalei, informează CURENTUL.

„În maximum o lună și jumătate toate cele 5 troleibuze care sunt acum în proces de asamblare și testare la Regia Transport Electric vor fi gata să iasă pe traseu. Acestea urmează să ajungă la Colonița, Tohatin și Budești, dar și la Cricova. Itinerarul exact urmează a fi stabilit”, a scris el, într-o postare pe o rețea de socializare.

Ceban a mai scris că, așa cum a promis, primul lucru pe care și-l propune este să asigure transport public confortabil și cu orar strict pentru toate suburbiile.

„Drumuri reparate calitativ. Apeduct și canalizare în fiecare localitate. Școlile, grădinițele, centrele sociale, de sănătate și de cultură să fie renovate și dotate cu tot necesarul. Prioritară este și asigurarea suburbiilor cu servicii moderne de salubrizare.

Suburbiile sunt CHIȘINĂU! Vom lucra pentru fiecare locuitor, pentru fiecare stradă, pentru fiecare localitate”, a subliniat candidatul.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților