[ X ]
[ X ]
Ion Ceban: În jur de 60 de milioane de lei, atât ar urma să se cheltuie pentru organizarea turului doi al alegerilor, iar cu acești bani în capitală am putea renova cele 2 parcuri centrale
26 Octombrie

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban și-a expus poziția pentru campania electorală și eventual turul doi de scrutin, informează CURENTUL.

„Turul doi ar fi o cheltuire de bani enormi, sumă care putem investi în alte obiective mari pentru cetățeni. Voi fi egoist în această situație și voi gândi din punct de vedere, ce putem noi realiza cu banii ce ar trebui să fie organizat turul doi. În jur de 60 de milioane de lei, atât ar urma să se cheltuie pentru organizarea turului doi al alegerilor, iar cu acești bani în capitală am putea renova cele 2 parcuri centrale. Mă refer la Parcul Catedralei și Ștefan cel Mare și Sfânt. Iată de ce, cred că trebuie să gândim bine. Să fim sinceri, evident sunt 2 candidați în aceste alegeri, este de dreapta și stânga. Sunt sondajele la care avem acces și știm ce se întâmplă. Respectiv, de ce am pierde voturile, timpul, dar și banii pentru turul doi. Ceea ce văd azi este faptul că toți candidații, de dreapta, centru, stânga nu au un program electoral bine pregătit sau chiar de loc aș spune. Un program bine definit cu toate problemele și soluțiile și viziunile incluse, îl are astăzi doar Igor Dodon. Un program pe fiecare domeniu în parte, pe fiecare zonă, raion și localitate”, a scris Ceban, pe o rețea de socializare.

Maria Chiper

Inapoi la arhiva noutaților