[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ion Ceban: În continuare vreau să văd ordine pe străzi şi în curţile blocurilor, voi inspecta personal fiecare sector
22 Iunie

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban spune că suntem la jumătatea anului 2020 şi trebuie să analizeze ce a reuşit în această perioadă, ce proiecte sunt în derulare şi ce își propun pentru următoarele luni, informează CURENTUL.

„Am solicitat ca până la sfârşitul acestei săptămâni, pretorii să prezinte rapoartele și planurile de acţiuni pentru următoarea perioadă. Vineri, vom organiza ședința operativă, unde vor fi prezentate aceste rapoarte. Toată această informaţie o vom face publică. În continuare vreau să văd ordine pe străzi şi în curţile blocurilor, voi inspecta personal fiecare sector pentru a vedea cum pretorii gestionează lucrurile. Solicit acţiuni prompte începând cu cosirea ierbii şi finalizând cu evacuarea gheretelor neautorizate, a panourilor publicitare amplasate haotic, starea drumurilor și reparațiile care au loc”, a scris Ceban, pe o rețea de socializare.

Totodată, Ion Ceban a anunțat că a cerut ca sesizările parvenite pe eu.chisinau.md să fie luate la control de către responsabilii din sectoare şi să se intervină pe fiecare problemă în parte.

„De comunicarea şi implicarea pretorilor în fiecare caz separat, depinde confortul cetăţenilor în fiecare sector. Sunt probleme care, în ce mai multe cazuri, nu necesită surse financiare, dar atitudine din partea responsabililor şi gestionarea corectă a situaţiei. Fiecare pretor este responsabil de sectorul său și cer în continuare monitorizare, responsabilitate şi acţiune”, a conchis Ceban.

Andriana Cheptine

9 8 7 6 5 4 3 2 1

Inapoi la arhiva noutaților