[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ion Ceban: „În continuare, în CMC are loc o farsă”
25 Mai

Consilierii municipali din cadrul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) nu vor participa astăzi la ședința Consiliului Municipal Chișinău. Despre aceasta ei au anunțat astăzi în cadrul unui briefing de presă, informează CURENTUL.

Ion Ceban, liderul fracțiunii PSRM în CMC, a argumentat de ce nu vor participa la ședința primăriei.

„Socialiștii nu vor participa astăzi la ședință deoarece, în continuare, are loc o farsă în consiliul municipal, o sfidare a voinței cetățenilor și iar sunt incluse pe ordinea de zi 143 de subiecte cu caracter funciar. Se încearcă din nou a se delapida bani din bugetul de stat, porcul vrea în ajun să se îngrașe. Poziția noastră rămâne a fi una foarte categorică în acest sens, banii trebuie să fie încasați în bugetul municipalității, dar nu în alte părți”, a declarat Ceban.

De asemenea, socialiștii au îndemnat și alte fracțiuni să boicoteze ședința CMC.

„Noi chemăm și alte fracțiuni să boicoteze ședința și să includem pe ordinea de zi subiecte cu adevărat necesare, care, pur și simplu, sunt arzătoare și necesare de a fi aprobate. Ăștia, repet, au de gând să îngrașe porcul în ajun. Deja am colectat circa 55 de mii de semnături pentru demisia primarului general, care de o săptămână nu știu pe unde umblă”, a menționat liderul fracțiunii PSRM.

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților