[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ion Ceban: Eu nu voi face campanie pentru concurenții electorali, ci pentru locuitorii Chișinăului
6 Septembrie

Candidatul desemnat al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) pentru funcția de Primar General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, susține că „nimeni nu poate împiedica Blocul ACUM sa înainteze candidați la viitoarele alegeri locale”, informează CURENTUL.

Această declarație vine în urma anunțului făcut de premierul Maia Sandu cu privire la candidatura ACUM la alegerile generale din Chișinău.

„Şi eu voi candida, indiferent de decizia Blocului Acum. Impactul campaniei asupra funcționalității alianței va fi determinat, probabil, de comportamentul abordat în campanie de candidați și echipele lor”, a scris Ceban, pe Facebook.

„Bunăoară eu nu voi face campanie pentru concurenții electorali, ci pentru locuitorii Chișinăului. Am fost un reprezentant activ al oamenilor in consiliul municipal si așteptările oamenilor sunt prioritatea mea. Sper din tot sufletul ca aceste alegeri vor fi o competiție de programe, oferte, soluții pentru problemele capitalei. Prea mult timp s-a vorbit despre orice numai nu despre problemele capitalei, ale oamenilor. De aceea, avem ceea ce avem”, a mai adăugat Ion Ceban.

De menționat că, în cadrul unei emisiuni televizate, Premierul Maia Sandu a declarat că Andrei Năstase va fi candidatul ACUM la Primăria Chișinău. „Sprijinul Maiei Sandu și PAS este unul foarte important pentru mine și onorabil”, a declarat Năstase, în urma anunțului Premierului.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților