[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ion Ceban: „Dragă CNA, Procuratură Anticorupție, Procuratură Generală, ia mai vedeți ce se întâmplă prin culoarele guvernării!”
26 Martie

Ion Ceban, primarul capitalei, s-a adresat organelor de drept să investigheze și faptele reprezentanților guvernării, informează CURENTUL.

„Dragă CNA, dragă Procuratură Anticorupție (PA), dragă Procuratură Generală (PG), ia mai vedeți ce se întâmplă prin culoarele guvernării!

Colegii mei, funcționari ai Primăriei Chișinău, sunt invitați, în continuare, la CNA și alte instituții pentru a da explicații în urma depozițiilor deputaților și consilierilor PAS”, a declarat el.

Edilul a amintit că a mai spus-o: „scopul „galbenilor” este să blocheze la maximum activitatea municipiului Chișinău și să hărțuiască oamenii din conducerea subdiviziunilor”.

„Avem premieri implicați în diferite scheme, deputați care sunt milionari, așa că lăsați show-urile de prost gust, iar pentru a demonstra o minimă independență, chiar am vrea să vedem un ministru „tras pe dreapta”, pentru că motive sunt o sumedenie.

Sunt multe cauze pentru ca cei de la guvernare să răspundă, doar că avem multe persoane docile la conducerea instituțiilor și, evident, că avem parte de show-uri televizate”, a mai spus Ion Ceban.

Inapoi la arhiva noutaților