[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ion Ceban, despre rezultatele sondajelor: „Am văzut ca există o partea mare de oameni care sunt gata să creadă în noi”
25 Septembrie

Ion Ceban, candidat la funcția de primar al capitalei, a văzut rezultatele saondajelor prezentate astăzi și afirmă că „oamenii chestionați spun despre încrederea lor într-un moment anume, dar încrederea oamenilor e o stare volatilă, informează CURENTUL.

„Dacă oamenii nu văd ce face un funcționar public ori nu înțeleg ce face acesta – ei pierd încrederea în el. Am făcut greșeli în trecut când am muncit mult și nu am comunicat deloc sau foarte puțin și stângaci. Acum, împreună cu echipa învățăm și să vorbim despre ce facem, de ce facem și ce efecte vrem să producem. Aici contăm mult pe deschiderea și cooperarea surselor media. Suntem gata să învățăm de la dvs.”, a comentat el.

Candidatul, în ceea ce ține de rezultate, a spus că oferă optimism, dar nu îi îmbată.

„Am văzut o cotă mare de oameni care au încredere în noi – le mulțumim și îi asigurăm că încrederea lor e cea mai mare valoare pentru noi și vom face totul să nu o pierdem. De asemenea, am văzut ca există o partea mare de oameni care sunt gata să creadă în noi, sunt gata să ne privească ca opțiune de vot. Știm ce avem de făcut – vom merge din ușă în ușă, vom vorbi cu oamenii și vom încerca să le câştigăm încrederea.

Nu fac diferențe politice ori de alt gen – voi fi primarul tuturor chișinăuienilor și voi rezolva problemele care ne unesc pe toți”, a conchis Ceban.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților