[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ion Ceban, despre corturile PAS în Chișinău: Au intrat într-o nouă campanie electorală
26 Februarie

Ion Ceban, primarul capitalei, a anunțat că Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) au instalat corturi în Chișinău, precizând: „Cei de la PAS au intrat într-o nouă campanie electorală, de fapt nici nu au ieșit”.

„Acești oameni împart minciuni în aceste corturi. Cel mai interesant este că se duc și spun minciuni în locațiile amenajate de municipalitate și modernizate din banii municipali. Din bugetul municipal, pentru care PAS practic nu a votat niciodată în CMC.

Eu îi sfătui să meargă cu cortul în vamă, unde protestează agricultorii, în față la instituțiile de sănătate, la universități și în fața școlilor pe care le închid. Le propun să meargă cu cortul în satele așa-numite de ei „Europene”, unde oamenii așteaptă vremuri bune promise de ei. Le propun să meargă cu cortul în fața Aeroportului, unde zilnic pleacă și vin cetățenii noștri din diasporă, să-i întrebe și să răspundă cum are loc schimbarea promisă de PAS în țara noastră”, a declarat oficialul.

Ion Ceban a mai spus că, ceea ce fac ei „nici pe departe nu sunt acțiuni europene”.

„Dar rog cetățenii să se apropie și să-i întrebe unde sunt vremurile bune promise, deoarece ei în stradă ies doar în perioada campaniilor electorale”, a conchis primarul.

Inapoi la arhiva noutaților