[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ion Ceban, despre acuzațiile PAS și PDA: „Au ieșit nepregătiți și neinformați cu privire la subiect”
4 Martie

Primarul general al Capitalei, Ion Ceban, vine cu un răspuns consilierilor municipali ai fracțiunilor Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) și Platforma „Demnitate și Adevăr” cu privire la achiziționarea a 100 de autobuze, transmite CURENTUL.

În cadrul unei conferințe de presă, Ion Ceban a spus că, cele 2 fracțiuni au ieșit neinformați și nepregătiți la subiect.

„Noi avem proiecte și Acorduri comune semnate cu alte orașe europene. Am invitație să plec la Viena, Budapesta, Bruxelles în perioada următoare, pentru a stabili relații de colaborare. Ei spun că îi șantajez: Nu văd cum. Ei vin și se plâng și cer să țin oameni neprofesioniști în funcție. Despre vice-pretorii demisionați: Au fost demiși în baza unor argumente serioase din partea administrației preturilor de sector.

Despre faptul că așa autobuze nu sunt în Europa: Nu cred că este o neinformare, dar rea intenție. În România sunt astfel de unități și pe teritoriul UE sunt 308 autobuze.

Proiectul nu a fost transparent: Neadevăr. Pachetul cu toate datele au fost prezentate la toți consilierii. Ofertele au fost prezentate către toți, chiar și mass-media a fost informată.

A fost solicitată retragerea: Bine, de ce să o facem? Noi nu avem timp pentru astfel de lucruri. Oamenii se așteaptă ca lucrurile să se întâmple acum. Noi suntem gata să avem discuții suplimentare”, a spus Ion Ceban.

De asemenea, Ion Ceban afirmă că astfel de declarații, cel mai probabil, se fac pentru a avantaja unele companii de transport.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților