[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ion Ceban, desemnat oficial candidat pentru șefia Capitalei din partea MAN
18 Septembrie

Echipa Mișcării Alternativa Națională a municipiului Chișinău a organizat pe Arena La Izvor, un eveniment în cadrul căruia președintele formațiunii, Ion Ceban, a fost propus spre desemnare la funcția de Primar general al capitalei pentru alegerile locale generale din 5 noiembrie.

Conform Statului partidului MAN, urmează ca Biroul Național să se expună asupra propunerilor și să-i desemneze pe candidați.

În cadrul evenimentului a fost prezentată spre desemnare și echipa MAN pentru Consiliul Municipal Chișinău, pentru și pentru Consiliile Locale din suburbii și candidații al funcția de Primar.

“Mulțumesc pentru încrederea acordată, pentru suport și sunt mândru de echipa pe care o conduc.
Tot astăzi a fost prezentată spre desemnare echipa MAN pentru Consiliul Municipal Chișinău și echipele MAN pentru Consiliile Locale din suburbii și propuși spre desemnare candidații pentru suburbii. Suntem mulți, puternici și determinați să mergem înainte.
Partidul MAN are cei mai buni specialiști în toate domeniile care sunt gata să muncească, să se implice pentru dezvoltarea Chișinăului și suburbiilor. Noi merităm să locuim bine la noi acasă și nimeni nu va veni să ne facă curat în locul nostru, deoarece omul sfințește locul. De noi depinde cum va arăta viitorul nostru, a Capitalei și suburbiilor”, a declarat Președintele MAN, Ion Ceban.

ceban FB_IMG_1695011165091-768x512

Inapoi la arhiva noutaților