[ X ]
[ X ]
Ion Ceban: Chișinăul suntem chiar noi!
14 Octombrie

„Hramul Chișinăului este o sărbătoare sfântă pentru orașul nostru drag! Este o sărbătoare pentru fiecare familie, atunci când în această zi primim oamenii dragi în ospeție sau mergem la cei apropiați” – așa și-a început mesajul de felicitare primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, informează CURENTUL.

Potrivit spuselor sale, Chișinăul este casa fiecăruia care dorește să se regăsească.

„Am cunoscut istoria Chișinăului în diverse etape de dezvoltare. Astăzi, chiar dacă este o perioadă destul de complicată, orașul continuă să parcurgă un drum frumos de transformare. Meritul este al fiecăruia dintre cei care muncesc pentru acest deziderat sau care contribuie și se implică în diverse activități și proiecte”, a menționat Ceban.

Primarul a spus că poate vorbi la infinit despre dragostea față de tot ce face alături de echipă și față de locul unde s-a născut, unde își crește copiii și unde sunt părinții.

„La mulți ani, Chișinău, cu clădiri albe de piatră, cu parcuri verzi, locuri și monumente istorice unice! Chișinăul are viitor, iar viitorul lui depinde de fiecare dintre noi! Chișinăul suntem chiar noi!”, a spus edilul în încheierea mesajului său cu ocazia Hramului Chișinăului.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților