[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ion Ceban a inspectat Piața Centrală. „Rugăm oamenii să fie mai responsabili”
4 Iunie

Primarul de Chișinău, Ion Ceban, susține că efectuat în această dimineaţă o vizită la Î.M. „Piața Centrală”. În acest fel, edilul declară că administrația pieţei întreprinde toate măsurile de profilaxie pentru a minimaliza riscul răspândirii Covid-19, în rândul vânzătorilor și al cumpărătorilor, transmite CURENTUL.

Totodată, pe Facebook, Ceban a scris:

1. Vânzătorii poartă mască şi mănuşi;
2. Suprafeţele din piaţă sunt periodic dezinfectate;
3. Prin intermediul difuzoarelor, sunt transmise mesaje de respectare a distanţei sociale şi evitare a îmbulzelii;
4. La intrarea în piaţă, vizitatorilor li se măsoară temperatura şi li se pune la dispoziţie mănuşi şi soluţie dezinfectantă;
5. Cumpărătorii sunt obligaţi să intre pe teritoriul pieţei doar cu mască de protecţie.

„Rugăm oamenii care merg la Piaţa Centrală să fie mai responsabili şi să respecte măsurile de protecţie recomandate de administraţia întreprinderii municipale şi autorităţi. Haideţi să nu fim puşi din nou în situaţia când Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică, va lua decizia de a sista activitatea Pieţei Centrale”, a conchis Ceban.

Amintim că, ieri, Premierul Ion Chicu, la ședința Guvernului, a anunțat despre posibilitatea închiderii Pieții Centrale din Chișinău. „Dacă Administrația Pieței Centrale din Chișinău nu este în stare să asigure respectarea regulilor sanitar-epidimiologice, la ședința următoare a CNESP voi propune închiderea acestui focar de infecție”, a spus Premierul.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților