[ X ]
[ X ]
[ X ]
Invitație publică: Conferința „Perspectivele pieței imobiliare și prezentarea proiectelor noi LAGMAR”
7 Noiembrie

Compania LAGMAR invită la Conferința „Perspectivele pieței imobiliare și prezentarea proiectelor noi LAGMAR”. Evenimentul va avea loc vineri, 10 noiembrie, începând cu ora 16.00, la Toro Center. 

Conferința va fi despre piața imobiliară din Moldova, despre perspective, tendințe, prognoze și proiecte noi de la compania LAGMAR.

În program va fi inclus:

1. Discursuri și prezentări
2. Întrebări/răspunsuri cu experții în vânzări, arhitectură și domeniul juridic.

„Accesul este liber pentru orice doritor, cu condiția de a vă înregistra prealabil la link-ul oferit în postare. Evenimentul va avea loc la sediul Lagmar, str. Pantelimon Halippa 6 A, Toro Center, sala de conferințe etajul 2.
Vă așteptăm cu drag la un dialog despre piața imobiliară din Republica Moldova, însoțit de o degustare de vin de la Crama Mircești!
Pe curând, Echipa LAGMAR” – se spune în invitația publică a companiei. 

Notă: Lagmar este o companie de construcții și vânzare de apartamente noi din Republica Moldova, fondată în anul 2001 cu sediul în Chișinău. Inițial grupul de profesioniști era focusat doar pe vânzarea de imobil, ca mai târziu, în anul 2008 să-și extindă activitatea pe segmentul construcțiilor de profil aşa cum sunt construcția de case noi, blocuri noi de locuit și reconstrucția sau restaurarea clădirilor ce reprezintă monumente arhitecturale. Echipa tânără de specialiști și de înaltă calificare oferă companiei succesul proiectelor în derulare, noi perspective și progres în sectorul vânzărilor. În prezent compania construiește și vinde propriile apartamente, orientându-se către necesitățile clienților săi, oferindu-le apartamente noi accesibile din punct de vedere financiar, confortabile și de calitate.

Inapoi la arhiva noutaților