[ X ]
[ X ]
[ X ]
Învingătorii Olimpiadei Republicane la Ecologie au fost premiați
26 Februarie

Agenţia Naţională pentru Curriculum şi Evaluare din cadrul Ministerului Educaţiei, Culturii și Cercetării a desfășurat, în perioada 23-25 februarie 2018, Olimpiada Republicană la Ecologie, ediția a XXI-a. Evenimentul a avut loc în incinta Liceului Teoretic cu Profil Real „Mihai Marinciuc” din capitală, transmite CURENTUL.

La ediția din acest an a Olimpiadei Republicane la Ecologie au fost înaintate 28 de proiecte elaborate de 58 de elevi din 24 de raioane/municipii.

Elevii participanţi la Olimpiada Republicană la Ecologie, având ca îndrumător un profesor, au elaborat, individual sau în grup, un proiect științific în care au efectuat o cercetare în domeniul Ecologiei, în rezultatul căruia au propus idei inovatoare pentru soluționarea unei probleme de mediu.

În baza deciziei Consiliului Olimpic Republican la Ecologie au fost acordate diplome și premii bănești pentru 19 elevi. Premianții Olimpiadei Republicane la Ecologie sunt din raioanele Criuleni, Drochia, Glodeni, Orhei, Sângerei, UTA Găgăuzia și mun. Chișinău.

Deținătorii diplomelor de gradul I, II, III și mențiune au primit premii bănești în valoare de 1000 lei, 800 lei, 600 lei şi, respectiv, 400 lei, oferite de Agenţia Naţională pentru Curriculum şi Evaluare din cadrul Ministerului Educaţiei, Culturii și Cercetării.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților