[ X ]
[ X ]
[ X ]
Întrebările lui Andrei Năstase pentru Igor Dodon
6 Decembrie

După ce astăzi Președintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a spus că din cauza oponenților săi politici – președintele Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, și președintele Partidului „Platforma Demnitate de Adevăr” (PPDA), Andrei Năstase, se tărăgănează validarea alegerilor prezidențiale și învestirea în funcție a Președintelui ales, Andrei Năstase a venit cu o reacție, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Andrei Năstase a declarat că favoritul regimului de la conducerea țării încă se află în campanie electorală.

„După minciunile elaborate și tirajate de instituțiile coordonatorului despre impedimentele lui Ali Baba și cei 30 000 de sirieni, a venit rândul unei noi avalanșe de inepții la adresa adevăratei opoziții anti-oligarhice și diasporei, cărora li ce cere socoteală pentru neputințele coordonate ale înfuriatului. Prețul trocului în cazul președintelui (Timofti) îl cunoaștem deja. Poate ne spune Dodon cât au costat Florile din acest an, dar și prețul următorului Procuror General”, a precizat Năstase.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților