[ X ]
[ X ]
[ X ]
(INTERVIU) Adrian Toderiţa: „Legion Service” tot timpul a pus accentul pe tehnologiile noi şi aceasta ne-a asigurat în mare parte loialitatea şi fidelitatea clienţilor, dar şi ne-a permis să ne dezvoltăm continuu
3 Septembrie

Interviu cu Adrian Toderiţa, administrator al companiei „Legion Service”

C: Dle Toderiţa, compania de securitate „Legion Service” marchează 28 de ani de activitate. Cum au fost aceşti ani?

A.T.: Au fost ani de dezvoltare şi afirmare continuă şi cu această ocazie aş vrea să vin cu aprecieri faţă de toţi acei care au pus bazele companiei, au fost implicaţi în activitatea acesteia de la începuturi. În mare parte graţie dedicaţiei şi profesionalismului de care au dat dovadă şi care ulterior a fost preluat şi de alte generaţii în cadrul „Legion Service”, astăzi am ajuns să ne bucurăm de aprecierea clienţilor noştri, şi nu doar a lor. De-a lungul acestor 28 de ani, „Legion” a devenit un brand cunoscut, un nume de referinţă pe piaţa serviciilor de securitate din Republica Moldova şi un partener de încredere pentru toţi acei ce pun preţ pe securitate.

C: Care au fost cele mai mari provocări în toţi aceşti ani? 

A.T.: Aceleaşi care sunt şi în prezent – necesitatea de a urmări cu mare atenţie noile tehnologii în domeniu, preluarea şi implementarea acestora pentru a asigura un nivel de securitate cât mai înalt clienţilor. Domeniul în care activăm noi este în continuă schimbare – practic în fiecare an avem inovaţii, ceea ce determină şi necesitatea de a ne adapta din mers noilor tendinţe, de a lărgi spectrul serviciilor prestate, urmărind scopul bine determinat de a fi mereu la înălţimea aşteptărilor persoanelor fizice şi juridice ce-şi doresc ca serviciile de care beneficiază să fie de cea mai înaltă calitate. Compania noastră tot timpul a pus accentul pe tehnologiile noi şi aceasta ne-a asigurat în mare parte loialitatea şi fidelitatea clienţilor, dar şi ne-a permis să ne dezvoltăm continuu, chiar dacă concurenţa pe segmentul nostru de piaţă este destul de acerbă.

C: Apropo, de concurenţa de pe piaţa pe care activaţi, în ce măsură este productivă şi în ce măsură – contraproductivă?

A.T.: Pentru noi concurenţa loială, corectă, tot timpul a fost un stimulent. Aşa e şi firesc să fie, căci se cunoaşte că o concurenţă sănătoasă este cel mai bun motor al progresului. Concurenţa te face mai vigilent, mai atent la ce se întâmplă în jur şi îţi oferă stimulentul necesar pentru a încerca să fii mai bun decât alţii ce activează în acelaşi domeniu. Părerea mea personală este că, concurenţa loială, sănătoasă a jucat un rol important în dezvoltarea companiei noastre şi cred că îl va juca şi în continuare.

Altceva este concurenţa neloială, care, din contra, este o frână a progresului şi dezvoltării. Însă, de acest fenomen are cine se ocupa – avem structuri abilitate ale statului, cu atribuţii clar stabilite. Anume lor le revine rolul de a combate concurenţa nesănătoasă, ilegală şi am toată încrederea că, la un moment dat, aceasta sau va dispărea în totalitate, sau influenţa sa va fi minimă.

C: Cum credeţi că vor evolua în continuare lucrurile pe piaţa serviciilor de securitate din Republica Moldova?

A.T.: Eu cred că vom asista şi chiar vom participa la o perioadă de dezvoltare vertiginoasă a segmentului de piaţă pe care activăm. Pe de o parte, această dezvoltare va fi determinată de cererea mereu în creştere de servicii de securitate calitative, iar pe de altă parte un cuvânt greu de spus o vor avea noile tehnologii, care devin parte indispensabilă a activităţii noastre. Amprenta noilor tehnologii deja se resimte puternic şi, judecând după frecvenţa cu care apar acestea, dar şi după impactul pe care-l au, cred că revoluţionarea serviciilor de securitate va continua. Aceasta va necesita şi noi investiţii, dar, din alt punct de vedere, calitatea şi progresul tot timpul au avut şi o puternică componentă financiară. Ceea ce contează cel mai mult este ca în final clienţii să beneficieze de servicii de securitate moderne şi conforme aşteptărilor lor.

C: Ce planuri de viitor are „Legion Service”?

A.T.: „Legion Service” urmăreşte în permanenţă cum se modifică solicitările clienţilor în materie de asigurare a securităţii, iar în funcţie de aceasta îşi stabileşte planurile pe termen scurt. Încercăm să fim mereu la nivelul aşteptărilor pe care le au beneficiarii noştri, punem accent pe calitate şi corectitudine, urmărim noile tendinţe în materie, tehnologiile ce apar şi nu doar în Republica Moldova, ci, în genere, în lume. Toate acestea ne permit să fim în pas cu timpul şi să facem faţă cu brio provocărilor ce apar. Aşa vom face şi în continuare şi sunt sigur că aceasta ne va ajuta să ne dezvoltăm continuu, să corespundem cerinţelor clienţilor, dar şi să atragem noi parteneri, inclusiv graţie diversificării gamei de servicii şi sporirii calităţii în contul noilor tehnologii.

 

Inapoi la arhiva noutaților