[ X ]
[ X ]
[ X ]
Intervenția pompierilor în Anenii Noi. Un grajd cu animale a fost mistuit de flăcări
1 Februarie

În această dimineață, la ora 04:12 minute, Serviciul 901 a fost alertat, pentru intervenția pompierilor în satul Geamăna, raionul Anenii Noi. În teren au fost îndreptate trei autospeciale, transmite CURENTUL.

Pompierii au stabilit la fața locului că un grajd cu animale, care se afla pe teritoriul unei gospodării particulare, este cuprins de flăcări. În grajdul, cu suprafața totală de aproximativ 2 sute metri pătrați, se aflau animale dar și fân. Incendiul a mistuit o mie baloți de fân, iar 5 bovine și 4 porcine au pierit.

Intervenția de lichidare a incendiului a durat mai mult de o oră, timp în care au fost salvate 10 bovine. Mai mult, a fost salvată și casa de locuit din acea ogradă, fără ca nimeni din proprietari să aibă de suferit.

În jurul orei 10:00, pompierii efectuau lucrările de demontare și spălare. Sunt cercetate circumstanțele care au dus la izbucnirea incendiului. Printre ipotezele cercetate de către pompieri, este și cea a unui scurtcircuit, iar cauza exactă urmează să fie stabilită.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților