[ X ]
[ X ]
[ X ]
Interpretul Ion Popescu a lansat o nouă melodie – Privirea ta!
7 Ianuarie
Artistul moldovean, Ion Popescu, la începutul acestui an, a lansat o nouă producție muzicală – “Privirea ta”, informează CURENTUL.
““Privirea ta” este a doua piesă din repertoriul său. Dacă în piesa de debut – “Mă cauți”, artistul cânta despre o poveste de dragoste mai puțin fericită, pe alocuri dramatică, de data aceasta, se pare că, Ion trăiește o frumoasă poveste de dragoste, atât în versurile piesei cât și în realitate” se spune într-un comunicat.
https://youtu.be/BM0Gha_NUCw
De menționat că, noul single are în calitate de producători aceeași echipă ca la piesa precedentă și anume, „Privirea Ta” este compusă de către interpretul și producătorul EL Radu și colegul acestuia, din Spania, #TheMasterOfTheSound. De altfel, Ion Popescu a găsit echipa care îl înțelege din jumătate de cuvânt când vine vorba de creație muzicală.
Precizăm că, interpretul e stabilit de ani buni în Germania, Berlin. Dar sărbătorile de iarnă Ion Popescu le petrece în Republica Moldova, alături de familie, prieteni, totodată, va fi prezent la emisiuni TV și Radio, pentru a prezenta noua sa lucrare muzicală.
Pentru 2021 artistul promite multe surprize muzicale.
Cristina Tomac
Inapoi la arhiva noutaților