[ X ]
[ X ]
[ X ]
Intenționează să se mute iar în România! Cleopatra Stratan: Mi-ar fi mai simplu să fiu acolo. Dar simt că tata are o reținere…
13 August

Interpreta Cleopatra Stratan, după finalizarea liceului, împreună cu familia sa intenționează să emigreze în România, transmite CURENTUL.

Cleopatra face des naveta Chișinău-București, pentru că acolo e „nucleul carierei” sale, astfel se va stabili cu traiul acolo.

„Nucleul carierei mele e acolo – studiouri, artiști, piese, lansări, promovări. Eu chiar dacă, deocamdată, locuiesc aici, tot ceea ce fac, în cariera mea, tot ce lansez nou, fac și promovez acolo. Îți dai seama, în cazul dat mie mi-ar fi mai simplu să fiu deja stabilită acolo, să nu trebuiască să fac naveta mereu. Dar, bine, pentru mine, Chișinău și Moldova o să aibă un loc super special în sufletul meu, pentru că eu sunt mândră că-s moldoveancă, mândră de accentul pe care-l am, de faptul că-s născută aici. Și că, eu, ca moldoveancă, am putut să realizez lucrurile pe care le-am realizat în viață. Sunt mândră că tata e moldovean, că am crescut aici, că am cunoscut mediul ăsta frumos, am avut parte de experiențe.

Chiar dacă îmi mut locul de trai la mine nu se schimbă nimic – atitudinea mea față de R. Moldova, chiar dacă nu e compatibilă cu cariera mea, întotdeauna o să rămână la fel” – a spus Cleopatra, pentru „Interviu fără protocol” de pe Youtube.

„Sigur că, acasă e acasă. Bine, acasă pentru mine e acolo unde e familia, unde-s oamenii pe care îi iubesc” – a adăugat ea.

După finalizarea liceului, Cleopatra ar pleca împreună cu familia la București. „Ar fi o idee, ne gândeam la chestia asta, că am putea să ne mutăm cu toții. Dar, totuși, simt că tata are o reținere cu privire la mutarea în București. Niciodată pentru el nu a fost o problemă să stea acolo de exemplu, dar pentru el energia și inspirația vine altfel când totul e acasă, adică la Chișinău. Nu știu, e altfel, nu rezistă mai mult să stea de o lună, în altă parte, el vrea acasă, simte nevoia” – a dezvăluit Cleopatra, pentru sursa menționată.

CURENTUL amintește: Familia Stratan a mai locuit anterior la București, din 2011 până în 2015, când au revenit la Chișinău.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților