[ X ]
[ X ]
[ X ]
Institutul Mamei și Copilului va fi modernizat cu tehnică din SUA
14 Decembrie

La Institutul Mamei și Copilului din Chișinău a sosit un camion cu echipamente medicale din Statele Unite, transmite CURENTUL.

Despre acest lucru a anunțat prim-vicepreședintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc, pe o rețea de socializare.

Acesta a mulțumit Organizației care a donat acest echipament și a menționat că proiectul a derulat în urma vizitei făcute în SUA câteva luni în urmă.

„În urmă cu doar câteva luni, în cadrul vizitei mele în SUA, am fost la Texas Children’s Hospital și am făcut cunoștință cu medicii din Organizația Medical Bridges. Spuneam după acea întâlnire că sunt optimist, că intențiile noastre comune au toate șansele să se concretizeze în proiecte sociale necesare în Republica Moldova.

Un prim proiect de acest fel s-a concretizat astăzi, pentru că la Institutul Mamei și Copilului a sosit un camion cu echipamente medicale din Statele Unite ale Americii.

Sunt sigur că această donație generoasă îi va ajuta pe medicii noștri să ofere îngrijire mai calitativă pacienților, în special copiilor.

Le mulțumesc prietenilor de la Organizația Medical Bridges, suntem bucuroși să-i vedem în Moldova și sper că această vizită marchează începutul unui parteneriat frumos”, a scris Vlad Plahotniuc.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților