[ X ]
[ X ]
[ X ]
Instituția care are nevoie de 2 microbuze pentru a-și aduce angajații la muncă
24 Noiembrie

Autoritatea Aeronautică Civilă (AAC) va procura două microbuze (cu șofer) pentru transportarea angajaților spre și de la serviciu, transmite CURENTUL.

Valoarea estimată a achiziției este de 468 mii lei, fără TVA. Perioada de depunere a ofertelor este 7-14 decembrie curent.

Astfel, AAC va avea nevoie de 2 microbuze cu capacitatea minimă de 20 locuri, transportul să fie dotat cu aer condiționat și încălzire autonomă. Anul producerii mijlocului de transport nu va fi mai vechi de 7 ani.

În cazul în care nu va fi posibilă transportarea angajaților cu mijloacele de transport specificate, prestatorul se obligă să presteze serviciile menționate cu alte mijloace de transport cu acelați număr de locuri în condiții similare.

În cazul în care nu va fi respectată transportarea angajaților cu mijloace de transport specificate în contract sau neexecutarea rutei, Autoritatea va aplica penalități în mărime de 100% per segment per zi.

Un mijloc de transport va merge pe itinerariul Buiucani – Sculeanca – Centru – Telecentru – Botanica – Aeroport, iar a doua Ciocana – Rîșcani – Poșta Veche – Centru – Botanica – Aeroport.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților