[ X ]
Inspectorii de patrulare vor fi la datorie de Ziua Orașului
12 Octombrie

Inspectoratul Național de Patrulare (INP) anunță cetățenii că în zilele de 13-14 octombrie curent, în PMAN din capitală vor fi desfășurate manifestări cultural-artistice dedicate hramului orașului Chișinău.

Astfel, începând cu ziua de sâmbătă 13 octombrie, ora 22:00 și până pe 15 octombrie, ora 06:00, va fi sistată circulația rutieră pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Ismail și Mihai Viteazul.

Pe toată durata desfășurării evenimentului, ofițerii INP vor fi la datorie pentru a asigura securitatea publică și siguranța cetățenilor.

De asemenea, inspectorii de patrulare vor dirija traficul rutier și redirecționa deplasarea transportului, pentru a nu admite crearea ambuteiajelor și periclitarea circulației rutiere.

Pentru o bună și calmă desfășurare a sărbătorii, INP îndeamnă toți cetățenii care vor fi prezenți la eveniment să nu urce la volan dacă au consumat băuturi alcoolice, să se conformeze indicațiilor polițiștilor de patrulare, să păstreze ordinea și curățenia în locurile publice și să traverseze strada doar în locurile permise.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților