[ X ]
[ X ]
[ X ]
Inspectoratul General de Carabinieri marchează, astăzi, 32 de ani de la fondare. Premierul Recean: „Ați fost și sunteți mereu acolo unde este nevoie”
12 Decembrie

Inspectoratul General de Carabinieri marchează, astăzi, 32 de ani de la fondare. Prim-ministrul Dorin Recean a felicitat angajații instituției, iar în semn de recunoștință pentru activitatea prodigioasă și serviciul militar ireproșabil a oferit Diplome de Onoare din partea Guvernului.

Șeful Executivului a remarcat implicarea, dedicația și profesionalismul cu care angajații Inspectoratului își exercită misiunea, menționând că, încă de la fondare, carabinierii s-au remarcat în timpul războiului de la Nistru,  fiind în primele rânduri pentru apărarea integrității și securității statului. Totodată, recent, sute de carabinieri s-au mobilizat în timpul viscolului fără precedent, care a afectat partea de sud a Republicii Moldova.

„Ați fost și sunteți mereu acolo unde este nevoie, de la misiunile obișnuite de patrulare și asigurare a securității, la misiuni urgente în cazul unor calimități. Angajamentul vostru continuu pentru siguranța publică a fost foarte important în ultima perioadă, iar, datorită activității pe care o desfășurați, oamenii din țara noastră s-au simțit în siguranță. Vă mulțumesc pentru serviciul exemplar și pentru că sunteți devotați patriei”, a spus premierul Dorin Recean.

 

Inapoi la arhiva noutaților