[ X ]
[ X ]
[ X ]
Inițiativă PDM: Un brad „celor mai triști ca noi”
14 Decembrie

Liderul Organizației de sector Buiucani a Partidului Democrat din Moldova (PDM), Veaceslav Nedelea, consilier municipal, a venit cu o propunere pentru colegii săi, dar și pentru doritori, transmite CURENTUL.

Politicianul vine cu ideea de a cadona un brad celor care nu-și pot permite unul.

„Dragii mei Colegi din Organizația de sector Buiucani a PDM! Vin în atenția DVS cu o propunere: Haideți să dăruim câte un brad împodobit instituțiilor sau organizațiilor din sectorul Buiucani, celor „mai triști ca noi”, unor familii aflate în „pană de prosperitate”, etc., care nu pot să-și permită achiziționarea acestuia. Propun să colectăm mijloacele necesare acestei achiziții de bucurie și fericire, mai ales în această perioadă tristă, pandemică.

Contez mult pe implicarea tuturor, mai ales la distribuire, pe colegii noștri din OS a Tineretului Democrat! Grup de inițiativă: Veaceslav Nedelea-069236508; Vitalie Rabovilă-068557775; Mariana Duduc-060066883.

Despre rezultatele acțiunii, Vă voi informa ulterior.

P.S. În Copilăria mea,Sărbătorile de iarnă începeau cu „Sfântul Andrei”, cu „legatul” și „furatul” porților, la gospodăriile unde locuiau Fete Mari”, menționează Veaceslav Nedelea.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților