[ X ]
[ X ]
[ X ]
Inițiativa ministrului Apărării. Ce va face în fiecare lună efectivul Ministerului Apărării
3 Februarie

O nouă iniţiativă din partea ministrului Apărării, Victor Gaciuc. La începutul primei săptămâni din fiecare lună, efectivul Ministerului Apărării, Marelui Stat Major al Armatei Naţionale şi unităţile dislocate în Tabăra militară 123 va onora Drapelul de Stat printr-o ceremonie militar-protocolară desfăşurată pe platoul instituţiei, transmite CURENTUL.

„Consider că astfel militarii demonstrează că sunt la datorie, îşi iubesc ţara şi cinstesc drapelul de stat, care este o valoare inconfundabilă a oricărei naţiuni.

Îmi doresc ca fiecare săptămână de lucru să înceapă în aşa mod, pentru că ofiţerii şi subofiţerii Armatei Naţionale trebuie să fie un exemplu pentru toţi cetăţenii Republicii Moldova. Ei sunt cei care înainte de toate trebuie să respecte Constituţia ţării, Drapelul de Stat, să demonstreze disciplină ireproşabilă în serviciu, să-şi îndeplinească obligaţiunile în conformitate cu regulamentele militare şi legislaţia în vigoare şi să-şi cunoască meseria la perfecţie”, menționează Victor Gaiciuc.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților