[ X ]
[ X ]
[ X ]
Îndemnul tinerilor din PAS, PUN, PDA și PLDM: Fiecare dintre noi trebuie să mai găsească un tânăr și să meargă la vot
10 Noiembrie

Organizațiile de tineret ale Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Platformei DA (PDA), Partidului Unității Naționale (PUN), Blocului UNIREA și a Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), astăzi, au venit cu un îndemn către tinerii din Republica Moldova – să iasă la vot, informează CURENTUL.

Deputatul PAS, Radu Marian, prezent la eveniment, a declarat că 140 mii de tineri au plecat în ultimii 4 ani din țara noastră. „Trebuie să facem ceva. Cel mai bun instrument este votul”, a precizat deputatul.

Dinu Plîngău, deputatul Platformei DA în Parlamentul Republicii Moldova, a spus că s-a implicat în politică cu un singur scop. „Vrem cu toții să trăim într-o republică frumoasă și cu perspectivă. Îndemn toți tinerii ca pe 15 noiembrie să iasă la vot și să începem o nouă etapă în dezvoltarea Republicii Moldova. Evident – votați Maia Sandu”, a precizat parlamentarul.

Ion Cobîșenco, președintele Organizației de tineret PUN, a spus: „Vreau să vă asigur că viitorul politic al Republicii Moldova arată frumos. La 15 noiembrie, noi prin vot masiv putem schimba soarta acestei țări”.

Ilie Crețu, reprezentatul Blocului UNIREA a spus că este de datoria tinerilor să se solidarizeze. „Fiecare dintre noi, care participă la vot, trebuie să găsească încă un tânăr și să-l mobilizeze să iasă la vot ca să-l debarcăm pe Dodon. Unioniștii sunt mai capricioși și spun că vin la alegeri ca să voteze împotriva lui Igor Dodon. Da, și noi vom vota împotriva lui Dodon, dar acest vot este pentru Maia Sandu”, a conchis reprezentantul Blocului Unirea.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților
  1. Averea Larisei Novac - al treilea deputat cu cele mai mari venituri declarate: Nu deține imobile, închiriază apartament!
    Politică |
  2. Republica Moldova a transmis la Bruxelles Contribuția națională la Pachetul de extindere al Comisiei Europene pentru 2024
    Politică |
  3. Irina Vlah - la o fabrică de textile: „Conducerea este pregătită să ia oameni fără experiență și să-i formeze în toate, dar nu sunt oameni, tinerii pleacă”
    Politică |
  4. Ulianovschi: În afară de obținerea statutului de candidat la UE - datorită conjucturii geopolitice - puterea PAS se întrece în antirecorduri  
    Politică |
  5. Maia Sandu, la întrevederea cu reprezentanții CCI: Aderarea la UE este singura șansă ca Moldova să mențină pacea
    Politică |
  1. CEC a inițiat elaborarea proiectului „Pentru aprobarea Instrucțiunii cu privire la procedura de compensare a cheltuielilor suportate din bugetul de stat pentru organizarea și desfășurarea alegerilor locale”
    Politică |
  2. Averea Larisei Novac - al treilea deputat cu cele mai mari venituri declarate: Nu deține imobile, închiriază apartament!
    Politică |
  3. Dorin Recean, în discuții cu oamenii din raionul Sângerei: Le-a povestit despre importanța parcursului european al țării noastre
    Politică |
  4. Institutul Oncologic, dotat cu un aparat de brahiterapie 3D, unic în Republica Moldova
    Social |
  5. Republica Moldova a transmis la Bruxelles Contribuția națională la Pachetul de extindere al Comisiei Europene pentru 2024
    Politică |