[ X ]
[ X ]
[ X ]
Incredibil! Patinoar de la Disneyland la Orhei
9 Decembrie

Pentru sărbătorile de iarnă, Primăria Orhei a pregătit numeroase surprize. În cadrul Târgului de Crăciun, organizat de autoritățile locale, cu susținerea AO „Pentru Orhei” și la inițiativa lui Ilan Șor, în centrul orașului va fi instalat un patinoar, care este sigur, ecologic și gata să-și primească vizitatorii, indiferent de vremea de afară, transmite CURENTUL.

Spre deosebire de anul trecut, în acest an, patinoarul va fi accesibil și celor mai mici patinatori – de la doar trei ani, datorită unor sănii speciale în formă de pinguini și ursuleți.

Amatorii de distracții pe gheață vor putea să patineze zilnic, între orele 11:00 și 22:00. Terenul va fi amplasat pe strada Mihai Eminescu 1. O sesiune de patinat costă doar 5 lei, cel mai mic preț din Moldova, din toate timpurile sărbătorilor de iarnă.

Patinajul se va desfășura într-un decor de iarnă autentic, deoarece Patinoarul de la Disneyland va fi instalat pe teritoriul Târgului de Crăciun, în apropierea Pomului de Crăciun, care va avea 24 de metri înălțime, decorat cu sute de ghirlande și instalații de lumini. Clinchetele de clopoței, vin fiert cu scorțișoară, personaje din povești, reședința lui Moș Crăciun, melodii de iarnă, programe zilnice de creație și concerte organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă vor asigura o atmosferă unică de basm.

Patinoarul va fi instalat pe 23 decembrie, la ora 18:00, în Piața Vasile Lupu.

2

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților