[ X ]
[ X ]
[ X ]
Începând de astăzi, toți polițiștii pot depune actele pentru a beneficia de indemnizația de compensare a cheltuielilor de chirie
20 Martie

Prima ședință din anul 2019 a Comisiei pentru acordarea indemnizaţiei pentru închirierea spaţiului locativ pentru polițiști a avut loc astăzi. Despre aceasta anunță, pe Facebook, șeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, președintele Comisiei, informează CURENTUL.

Potrivit spuselor sale, au fost examinate 29 de cereri, dintre care și 2 familii de polițiști soț și soție, cu adoptarea deciziei de compensare a cheltuielilor de chirie polițiștilor care au prezentat toate actele prevăzute.

„Beneficiarii sunt mai mulți colegi de-ai noștri din diferite subdiviziuni polițienești, după cum urmează:
Inspectoratul național de patrulare
angajații Direcției resurse umane, finanțe, audit, management operațional
Centrul chinologic
Direcția generală urmărire penală
Inspectoratul național de investigații
Centrul tehnico – criminalistic și expertize judiciare
Direcția inspectare efectiv

Începând de astăzi, toți polițiștii pot depune actele pentru beneficierea de indemnizația de compensare a cheltuielilor de chirie în cadrul Comisiilor de profil din cadrul subdiviziunilor subordonate ale Inspectoratului General al Poliției”, a scris el.

Cavcaliuc mai spune că încurajează toți polițiștii care locuiesc cu chirie să perfecteze și să depună actele necesare în adresa Comisiei de profil pentru a beneficia de acest drept oferit de Guvernul Republicii Moldova.

cavcaliuc1

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților