[ X ]
[ X ]
[ X ]
Începând de astăzi, perimetrul str. G. Bănulescu-Bodoni și Pușkin vor fi închise
11 Decembrie

Timp de o lună, până pe 15 ianuarie 2018, perimetrul str. Mitropolit Gavriil Bănulescu Bodoni – str. Alexandr Pușkin va deveni pietonal, în timp ce transportul public care circula în zonă va avea un alt itinerar, iar traficul rutier va fi redirecționat pe străzile paralele, transmite CURENTUL.

Începând de astăzi, ora 13:00, tronsonul va fi închis cu scopul de a definitiva toate lucrările necesare pentru organizarea „Târgului de Crăciun”.

Pentru a evita ambuteiajele, șoferii sunt îndemnați să respecte indicatoarele rutiere temporar amplasate în zonă, iar locuitorii capitalei sunt îndemnați să-și planifice din timp ieșirile.

În următoarea săptămână, strada 31 august 1989 urmează să fie decorată cu mii de luminițe, pentru ca organizatorii „Târgului de Crăciun” să creeze farmecul de poveste specific tradițiilor de iarnă, ca în marile oraşe europene. Totodată vor fi amenajate și cele cinci zone speciale ale „Târgului de Crăciun”, care vor asigura vizitatorilor bucuria de a sărbători „Acasă de Crăciun”.

Mai multe detalii despre Târgul de Crăciun pot fi găsite pe site-ul oficial targuldecraciun.md și pe pagina de Facebook – facebook.com/TarguldeCraciunMD

Primul Târg de Crăciun în stil european este organizat de Guvernul Republicii Moldova.

Circulaţia transportului public va fi redirecţionată pe străzile adiacente, după cum urmează:

Troleibuze: Itinerarele rutelor de troleibuz nr. 7, nr. 11, nr. 16, nr. 25 şi nr. 30 se prelungesc până la str. Alexe Mateevici.

Autobuze:Itinerarele rutelor de autobuz nr. 20 şi nr. 26 se prelungesc până la str. Alexe Mateevici.

Microbuze: Itinerarele rutelor de microbuz nr. 101 şi nr. 103 se prelungesc până la str. Bucureşti.

În acelaşi timp, transportul rutier va fi redirecţionat pe străzile paralele, în special pe str. Mihail Kogălniceanu şi bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților