[ X ]
[ X ]
[ X ]
Începând cu 23 decembrie, o nouă destinație de vacanță pentru moldoveni: Soare, mare, All Inclusive
7 Decembrie

Vești bune pentru turiști! Hurghada este o nouă destinație turistică, accesibilă moldovenilor în perioada pandemiei. Localitatea se află în Egipt, fiind mărginită de apele cristaline ale Mării Roșii și nisipul fierbinte al Deșertului Sahara. 

Solicitați de reporterul CURENTUL, reprezentanții agenției Voiaj.md ne-au comunicat care sunt cele mai atractive obiective turistice din Hurghada.

„Aceasta este o destinație exotică, cunoscută ca un oraș al pescarilor. Aici se află unul dintre cele mai frumoase acvarii din lume – Grand Aquarium, care ocupă locul III pentru frumusețe și dimensiuni. El găzduiește peste 1200 de animale individuale și 100 de specii, prezentând diversitatea lumii subacvatice a Mării Roșii. De asemenea, Hurghada se face vestită prin băile tradiționale turcești, cu peeling și masaj cu spumă. La un cost suplimentar, turiștii se pot bucura de un masaj thailandez”, au specificat ei.

Vizitatorii au ocazia să facă cunoștință și cu pescarii locali din Hurghada la vechiul port maritim, să viziteze noua și cea mai mare moschee din oraș, un șantier naval, o piață veche de legume și fructe, precum și un nou port de agrement.

„Un simbol al Hurghadei și un semn că ați fost în Egipt este cartușul de aur, pe care bijutierul imprimează manual numele vostru. Acesta este un semn regal în cadrul căruia a fost scris numele faraonului și al familiei sale. Numele de pe cartuș este scris în hieroglife și fiecare hieroglif are propriul său sens. Cel mai des, cartușul este comandat în scopul unui cadou, fiind considerat nu doar un suvenir, decor, ci și o investiție” au adăugat reprezentanții agenției.

Potrivit lor, zborurile spre Hurghada vor începe de pe 23 decembrie și vor avea loc până la 16 ianuarie 2021. Prețul biletelor este de la 375 euro pentru o persoană, incluzând biletul de avion tur-retur Chișinău – Hurghada – Chișinău, transfer de grup aeroport – hotel – aeroport, cazarea pentru 7 nopți și 8 zile, masa conform pensiunii (AI – sistemul All Inclusive) și asigurarea medicală.

Este important de menționat că testul COVID-19 se efectuează în mod obligatriu, fie la aterizare în Egipt cu 30 dolari de persoană, fie la Chișinău cu 72 ore înainte de zbor, cu 600 lei.

Doina Buruiană, stagiar

Inapoi la arhiva noutaților