[ X ]
[ X ]
[ X ]
Încă un candidat la șefia capitalei
6 Septembrie

Consilierul municipal Victor Chironda își anunță intenția de a candida la funcția de Primar al municipiului Chișinău, informează CURENTUL.

„Mulți dintre voi m-au îndemnat și m-au încurajat să candidez. Ultima lună a fost una de analize și evaluări importante. La moment sunt expert în Green City Lab – o organizație care aduce în oraș idei și investiții. Îmi este plăcut și comod să lucrez într-o echipă de profesioniști pentru binele orașului. Știu că implicarea mea în alegeri va atrage multe zoi și acuzații stupide”, a scris, pe Facebook, Chironda.

În acest fel, el adaugă și despre calitatea în care va candida la fotoliul de Primar. „Dar cred că valoarea pe care o poate aduce orașului un primar tehnocrat, apolitic, progresist e mai importantă decât deranjul personal al contactului cu politicienii de pe Bâc”, comunicat el.

Totodată, el oferă și alte detalii. „Nu va fi ușor. Dar degradarea trebuie oprită. Chișinăul trebuie să înceapă să devină oraș modern în care oameni vor să trăiască. Fac apel la toți cei care mi-au urmărit activitatea, la toți prietenii Scuarului Cehov și la orășenii care țin la Chișinău și îl doresc un oraș modern, european, atractiv pentru turism, economie și creșterea unei familii, prietenos cu toți și accesibil – vă invit să creăm împreună o alternativă reală pentru oraș și municipiu”, a conchis el.

Amintim că, în luna iulie curent, Victor Chironda a devenit consilier municipal, candidat supleant de pe lista blocului „Platforma Popular Europeană din Moldova – Iurie Leancă”.

De menționat că, alegerile generale locale vor avea loc la 20 octombrie. În același timp, vor și cele parlamentare noi – în patru circumscripții.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților