[ X ]
[ X ]
[ X ]
Încă o curte reconstruită a fost dată în exploatare la Orhei
13 August

Proiectele de infrastructură în municipiul Orhei continuă. O nouă curte proaspăt renovată a fost dată în exploatare, în sectorul Lupoaica. Lucrările au durat câteva săptămâni şi au inclus reparaţia capitală a trotuarelor, schimbarea asfaltului şi reîmprospătarea zonelor verzi, transmite CURENTUL.

La ceremonia de deschidere au participat oficialii Primăriei Orhei, în frunte cu edilul Ilan Șor, dar și locatarii din preajmă, care s-au arătat destul de mulțumiți de felul în care arată acum curtea lor. După tăierea simbolică a panglicii, primarul oraşului Orhei, Ilan Şor, a inspectat cum au fost îndeplinite lucrările.

„În fiecare zi încercăm să facem ceva nou pentru orheieni. Avem foarte mult de lucru. Toate proiectele pe care le avem, le facem pentru voi. Pentru confortul dumneavoastră, să vă simţiţi comod şi să trăiţi decent în localitatea noastră”, a spus Ilan Șor.

„Această curte este una dintre cele mai mari de până acum. Vedeţi că are şi un stadion, care a fost renovat în totalitate, inclusiv terenuri de joacă, locuri de odihnă pentru persoanele mai în vârstă”, a menționat viceprimarul or. Orhei, Diana Memeț.

În ultimele două luni, în municipiul Orhei au fost reabilitate 11 curţi de blocuri, din totalul de 60 câte şi-a propus să repare primăria municipalității. Lucrările fac parte din cadrul proiectului „Operaţiunea Curtea” care a demarat în această primăvară, la inițiativa primarului de Orhei, Ilan Șor.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților