[ X ]
[ X ]
[ X ]
Încă două porțiuni de drum în comuna Jora de Mijloc, date în exploatare de Primarul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber
21 Decembrie

În ajunul sărbătorilor de iarnă, primarul comunei Jora de Mijloc, Marina Tauber, le-a mai făcut un cadou locuitorilor – încă două porțiuni de drum au fost reparate în satele Jora de Mijloc și Jora de Sus, astfel că deja toate cele 4 sate ale comunei au fost asfaltate, transmite CURENTUL cu referire la un comunicat de presă a partidului „Șor”.

Este vorba de 2 km de drum din satul Jora de Mijloc, cu o lățime de 6 metri, și jumătate de km din Jora de Sus, cu lățimea de 4 metri. Pentru reparația celor două porțiuni au fost utilizate două mii de tone de pietriș.

De asemenea, a fost desenat marcajul rutier și au fost instalate semne giratorii. Iar toate aceste lucrări au durat mai puțin de trei săptămâni.

„Dezvoltarea infrastructurii la Jora de Mijloc însă nu se termină aici. În pofida condițiilor meteo, în prezent au loc lucrările de reparație capitală a Estradei de Vară și a Casei de Cultură din satul Jora de Sus, care sunt deja pe ultima sută de metri”, se spune în comunicat.

Lucrările pentru dezvoltarea infrastructurii la Jora de Mijloc au început după alegerea Marinei Tauber, vicepreședinta Partidului Politic „ȘOR”, în calitate de primară a localității, la scrutinul electoral de la sfârșitul lunii mai. Platforma electorală a Marinei Tauber presupune modernizarea totală a infrastructurii locale – reparația capitală a drumurilor, instalarea unui sistem de iluminat stradal, deschiderea magazinelor și farmaciilor sociale, precum și investiții în economia Jorei de Mijloc. Tauber a promis locuitorilor comunei că, în decurs de un an, Jora de Mijloc va deveni o localitate model pentru Republica Moldova. Această promisiune a fost garantată personal de liderul Partidului ”ȘOR”, primarul de Orhei, Ilan Șor.

În prima jumătate de an de mandat Marina Tauber a construit mai multe drumuri locale și a implementat mai multe programe ale Partidului „ȘOR” precum capitalul matern.

În plus, la inițiativa primarului și Președintelui Partidului Politic „ȘOR”, Ilan Șor, în comuna Jora de Mijloc a fost deschis primul colhoz modern, bazat pe noi principii, dotată cu echipamente, tehnologii și achiziții garantate de produse.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților