[ X ]
[ X ]
[ X ]
Înalte distincții de stat oferite angajaților CCRM
17 Iulie

La data de 13 iulie curent, câțiva angajați ai Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) s-au învrednicit cu înalte distincții de stat.

Astfel, în semn de apreciere pentru merite deosebite în sporirea eficienței gestionării resurselor financiare și a patrimoniului public, contribuție substanțială la realizarea auditului public extern, în baza Decretului Președintei Republicii Moldova  nr. 816-IX din 2 februarie 2023 domnilor Ion Bulmaga, șef de direcție și Ion Sîrbu, șef de direcție li s-a conferit medalia „Meritul Civic”.

De asemenea, Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu a înmânat distincții de stat și diplome mai multor profesioniști: funcționari publici, antreprenori, manageri, primari, oameni de artă, reprezentanți ai societății civile, jurnaliști și sportivi.

Șefa statului le-a mulțumit celor prezenți că, prin activitatea pe care o fac și prin rezultatele obținute, pun umărul la îmbunătățirea calității vieții oamenilor din Republica Moldova și aduc progres în domeniile lor de activitate.

Ion Bulmaga Ion Sarbu

Inapoi la arhiva noutaților