[ X ]
[ X ]
[ X ]
Înainte de a fi mamă, avea o serie de „nu-uri”! Interpretă: „Nici înghețată, nici prăjituri. Când va cere bomboane îi voi da broccoli…”
16 Decembrie

Gloria Gorceag, interpretă şi prezentatoare TV, înainte de a fi mamă, şi-a impus câteva reguli, dar, după apariția fiului, nu a ţinut cont, transmite CURENTUL.

„Nu va dormi copilul cu noi într-un pat.

Exclus. Avem și noi nevoie de intimitatea noastră. Dacă înveți copilul de mic să doarmă separat, viața va fi mai frumoasă pentru toată lumea și nici vorbă eu să rămân să dorm cu bebelușul, în timp ce soțul va dormi în altă cameră. Nu, nu și iar nu…ziceam eu.

Nu îi voi da copilului telefonul niciodată! Copiii trebuie educați de mici, cu cărți, cu jocuri intelectuale, nu cu gadgeturi. Fără desene animate, al meu nu va ști ce e aia telefon până în clasa întâi, la sigur. Îmi spuneam eu” a spus ea, pe reţele de socializare.

De asemenea, Gloria mai spunea că nu-i va cumpăra jucării des şi nici nu va mânca bomboane. „Doar jucării de lemn educative. Doar de sărbători. Să plângă cât o vrea, n-o să cedez și n-o să-i iau mașini de fiecare dată când mergem la magazin, mai ales din plastic, să-mi fie plină casa și să nu am pe unde călca, Doamne, ferește…mi-am zis eu. Nu va mânca bomboane. Niciodată. Sub nici o formă. Nici înghețată, nici prăjituri. Când va cere bomboane îi voi da broccoli” – dezvăluie ea.

La fel, a mai spus că, câinele va avea la fel de multă atenţie: „Un câine care e ca un copil, desigur ca va avea aceeași viață și după apariția bebelușului. Cum altfel?! De când era cât palma dormea cu noi pe pat. Cum aș putea să o neglijez?! Să o las cu mama soacră, măcar din când în când? Nici nu se discută”.

Toate punctele enumerate mai sus, urma să nu le facă, dar după ce a devenit mamă nu s-a ţinut de cuvânt – a mărturisit ea.

Amintim că, Gloria Gorceag are un băiat – Leonardo, de 2 anişori.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților