[ X ]
[ X ]
[ X ]
În R. Moldova se lansează o nouă companie avia condusă de Iulian Scorpan
20 Februarie

În Republica Moldova se lansează o nouă compania avia – HiSky, transmite CURENTUL.

Compania se lansează pe piața locală și regională în baza unui parteneriat cu operatorul român Cobrex Trans.

HiSky scoate la vânzare bilete către șase destinații din Europa – Londra (Marea Britanie), Dublin (Irlanda), Lisabona (Portugalia), Paris (Franța), Bologna (Italia) și Dusseldorf (Germania). Ultima – Dusseldorf – reprezintă o premieră absolută pentru piața din R. Moldova, cursele spre această destinație fiind planificate pentru fiecare zi de luni și vineri.

Rezervarea biletelor sunt disponibile începând cu ziua de astăzi (pe site-ul hisky.md și la agențiile partenere), iar cursele vor fi operate începând cu data de 10 aprilie.

„Împreună cu partenerii noștri de la Cobrex Trans vom opera zborurile cu o flotă modernă care, în prezent, constituie două aeronave de tip Airbus A320.

Politica de prețuri pe care se sprijină acest parteneriat, îmbină principiile low-cost cu o gamă de servicii adiționale taxate de o manieră simplă astfel încât pasagerii să aibă deplină stăpânire pe alegerea lor”, menționează compania.

Potrivit unui comunicat de presă, serviciile HiSky se regăsesc în patru clase de rezervare: basic, classic, premium și premium plus, dar indiferent pe care o vor alege pasagerii, vor avea parte de siguranță, calitate și o abordare cu stil.

Echipa HiSky, condusă de Iulian Scorpan – director general, este formată din oameni cu zeci de ani de experiență în aviație, fapt care ne va ajuta să construim politici pe standarde, legislație, reglementări naționale și internaționale.

„HiSky își propune să importe și să cultive – aici – la noi acasă, cultura occidentală în ceea ce privesc zborurile cu avionul. Pe de altă parte, vrem să dezvoltăm această companie în spiritul unui sentiment general de siguranță și prietenie – toate orientate spre confortul pasagerilor”, susține directorul general HiSky, Iulian Scorpan, în mesajul său de lansare.

O experiență bogată în aviație au și partenerii din echipa Cobrex Trans. Compania aeriană a fost înființată în anul 1994 în Brașov și certificată de Autoritatea Aeronautică Română ca operator aerian care are dreptul să desfășoare misiuni de transport aerian public intern și internațional.

Misiunea principală a operatorului Cobrex Trans este să demonstreze tuturor pasagerilor că pot avea acces rapid către destinațiile dorite și un plus de siguranță, securitate și confort.

„Nu suntem la prima colaborare cu echipa care astăzi se află la conducerea HiSky, motiv pentru care am creat un parteneriat bazat pe încredere reciprocă. Interesul primordial al companiei noastre este standardul ridicat la pret de low cost. Ne dorim ca pasagerii care beneficiază de serviciile noastre să călătoreasca înspre destinațiile alese într-un mediu plăcut, sigur, confortabil. De asemenea, văd această colaborare ca fiind fructuoasă pentru ambele echipe. Ceea ce îmi doresc de la acest parteneriat vizează în primul rând oamenii și serviciile oferite acestora.” afirmă Mihaela Apavaloaie, directorul comercial al companiei Cobrex Trans.

Ofertele, serviciile sau orice alte informații despre HiSky pot fi consultate pe site-ul www.hisky.md, la call-centru (022) 95-55-95, pe paginile noastre de socializare: facebook, instragram și twitter.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților