[ X ]
În Moldova va apărea o nouă fabrică. Va produce hârtie igienică și produse conexe pentru export
12 Septembrie

Vitalie Iurcu, vice-ministru al Economiei și Infrastructurii a avut o întrevedere cu grupului CEO INDUSTRIE CELTEX, Italia, condus de Andrea Bernacchi, președinte fondator, pentru a stabili oportunitățile de investiții în Republica Moldova, transmite CURENTUL.

Părțile au discutat climatic investițional și oportunitățile oferite de cele șapte Zone Economice Libere și 11 subzone ale Republicii Moldova pentru agenți economici rezidenți acestor platforme.

Andrea Bernacchi, președinte al CEO INDUSTRIE CELTEX a menționat că intenționează să investească în Republica Moldova, prin deschiderea unei fabrici de producere a hârtiei igienice și produselor conexe, orientate spre export. Fabrica ar urma să fie deschisă în zona economică liberă ZAL PP OTACI-BUSINESS, cu o investiție inițială de 3-4 milioane euro.

De asemenea, Andrea Bernacchia a accentuat că Grupul Industrie Celtex este unul din cei mai mari din lume în domeniul producerii si prelucrării hârtiei, producerea utilajului medical si a domeniilor conexe. Cifra de afaceri anuala fiind de 200 milioane EUR.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților