[ X ]
[ X ]
[ X ]
În domeniul construcțiilor se fac bani mulți și ușor? Adrian Balmuș: „Banii nu sunt pe primul loc” 
21 Iunie

În spațiul public deseori circulă ideea că în domeniul construcțiilor banii se fac ușor și mulți. Adrian Balmuș, director financiar al companiei de construcții „Lagmar-Impex”, a pus punctele pe „i”, informează CURENTUL. 

O astfel de idee poate enunţa şi promova doar cineva care nu cunoaşte deloc situaţia din domeniul construcţiilor. Poate cuiva şi i se pare că în domeniul nostru totul e uşor, dar, în realitate, nu e aşa. Construcţiile implică o mare responsabilitate, pentru că e vorba şi de siguranţa beneficiarilor, şi de comoditatea acestora, şi de imaginea străzii, a cartierului, a urbei în general. Ca să nu mai vorbim de enormul efort care trebuie depus pentru a asigura un înalt nivel de calitate. Or, în cazul nostru siguranţa şi calitatea sunt ceea ce ne defineşte, pietrele de temelie pe care se bazează compania noastră în tot ceea ce face. În astfel de condiţii, e clar că nu e vorba de procese uşoare sau, cu atât mai mult, de bani uşori şi mulţi”, a declarat reprezentantul companiei în cadrul unui interviu pentru Oficial.md.

Adrian Balmuș a remarcat că „nici nu e corect să pui în capul mesei banii, atunci când activitatea ta ţine nemijlocit de calitate, de siguranţa şi comoditatea oamenilor”.

„Eu aş zice mai degrabă că rolul nostru nu e doar economic, ci şi social. Or, noi asigurăm oamenii cu locuinţe, cu spaţii comerciale, facem totul pentru a răspunde aşteptărilor beneficiarilor într-un domeniu de maximă importanţă socială. Banii sunt importanţi şi e firesc să fie aşa când vorbim de business, dar cu siguranţă nu ei sunt pe primul loc”, a mai spus directorul financiar al „Lagmar Impex”.

Inapoi la arhiva noutaților