[ X ]
[ X ]
[ X ]
În Consiliul Raional Soroca se întâmplă „lucruri grave”. Fruntaș al Platformei DA: „Arătăm bine în sondaje”
31 Iulie

Conducerea Organizației teritoriale a Partidul Politic „Platforma Demnitate şi Adevăr”, în cadrul unei conferințe de presă, a vorbit despre situația creată în Consiliul Raional Soroca, informează CURENTUL.

Iurie Tănase, președinte al Organizației și vicepreședinte de raion, a declarat că se întâmplă „lucruri grave” în cadrul Consiliului.

„Colegii din opoziție, care erau foarte disperați până nu demult, au făcut front comun cu scopul de a mă demite pe mine, dar pe urmă, înțeleg eu, vor urma și alte demisii…

Dacă sincer că mă bucur că ei nu au ce să invoce. Au invocat, după cum bine știți, că aș fi folosit mașina de serviciu în interes personal – lucru care nu s-a adeverit”, a spus el.

Politicianul a subliniat că membrii Platformei DA nu pot fi acuzați de fapte grave pentru că ei nu le-au făcut, ci doar au muncit în interesul cetățenilor.

Totodată, Iurie Tănase a spus că, chiar dacă va fi demis din funcția de vicepreședinte al raionului Soroca, decizia va fi ilegală.

„Ei vor să mă demită cu 2 luni înainte de alegeri, pentru că au sondaje, pe care le avem și noi, și arătăm foarte bine în ele, pentru că noi am muncit”, a conchis el.

Inapoi la arhiva noutaților