[ X ]
[ X ]
[ X ]
În Chișinău astăzi se desfășoară „Kids Run Day”. Participanții au la dispoziție 4 distanțe
29 Septembrie

În cadrul celei de-a patra ediții a „Maratonului Internațional Chișinău”, astăzi, se vor desfășura și competițiile de alergare pentru tinerii sportivi – „Kids Run Day by Naturalis”, transmite CURENTUL.

Cursele de alergare pentru copii vor începe la ora 10.00 în Piața Marii Adunări Naționale. În total, la competiții vor participa 500 de copii.

Participanții la competiția „Kids Run Day by Naturalis” au la dispoziție 4 distanțe.

Fiecare distanță corespunde categoriei de vârstă a participanților:

400 de metri – pentru participanții cu vârsta cuprinsă între 5 și 7 ani;

800 de metri – pentru participanții cu vârsta cuprinsă între 8 și 10 ani;

1200 de metri – pentru participanții cu vârsta cuprinsă între 11 și 12 ani;

2000 de metri – pentru participanții cu vârsta cuprinsă între 13 și 14 ani;

Competițiile pentru copii se vor desfășura pe teritoriul Pieței Marii Adunări Naționale. Toți participanții la curse vor primi câte un pachet de start și alte cadouri din partea partenerilor. La linia de finiș, toți sportivii vor fi așteptați de o medalie adevărată.

Reamintim, cursele de alergare pentru copii „Kids Run Day” au fost organizate pentru prima dată în anul 2015, în cadrul primului „Maraton Internațional Chișinău”. De atunci, acestea sunt organizate anual, devenind un eveniment sportiv tradițional pentru întreaga familie.

Organizatorii cursei de alergare pentru copii „Kids Run Day by Naturalis” sunt organizația sportivă Sporter, panoul de anunțuri gratuite 999.md și cel mai popular forum pentru femei – mama.md.

Amintim că duminică, 30 septembrie, se va desfășura cursa de alergare națională „Maratonul Internațional Chișinău 2018”.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților