[ X ]
[ X ]
[ X ]
În Cehia va avea loc expoziția anuală Export Festival CZ 2018
10 Aprilie

Agenția Turismului a Republicii Moldova aduce la cunoștință despre desfășurarea a celei de a 6-a ediții a expoziției anuale Export Festival CZ 2018 care va avea loc pe data de 21 iunie 2018, în orașul Praga, Republica Cehia, transmite CURENTUL.

Expoziția se va desfășura sub auspiciile Președintelui Republicii Cehia, Milos Zeman și a Ministrului Industriei și Comerțului al RC, Tomas Huner și are ca scop impulsionarea relațiilor economice și intensificarea schimburilor comerciale între Republica Cehă și alte state, prin stabilirea și dezvoltarea parteneriatelor de afaceri. Evenimentul oferă posibilitatea prezentării țării și a oportunităților de afaceri, investiții, turism, precum și a culturii naționale.

Programul Export Festival CZ 2018 va fi structurat în patru compartimente: Sesiunea de Deschidere (cu prezența înalților oficiali cehi); Secțiunea Expoziții (prezentarea țărilor, a oportunităților de afaceri, stabilirea parteneriatelor de investiții și turism, a culturii și artei); Secțiunea Conferințe (prezentarea oportunităților și provocărilor în domeniul afacerilor, cu accent pe antreprenoriatul și inovațiile digitale); Întrevederi B2B. Participanții la expoziție vor avea oportunitatea de a-și promova destinația, de a se familiariza cu noile trasee turistice, cât și de a-și extinde și consolida relațiile de parteneriat.

Informații suplimentare inclusiv formularul de participare la eveniment, pot fi obținute accesând aici sau contactând departamentul comercial al Ambasadei Republicii Moldova în Republica Cehia la adresa electronică: praga@mfa.md, telefon: (+420) 233 323 762.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților