[ X ]
[ X ]
[ X ]
În ce țări au mers în 2020 angajații ANSA și cu ce scop
1 Martie

În primele trei semestre din anul 2020, angajații Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) au efectuat 12 deplasări peste hotare, transmite CURENTUL.

Potrivit Raportului privind deplasările de serviciu peste hotare, colaboratorii ANSA au mers la atelierul de formare regional în cadrul priectului EU „Sprijin pentru facilitarea comerțului între părțile CEFTA” în Belgrad, Serbia. Bugetul diurnei oferite este de 6 mii 221 lei și 70 bani, dar și finanțat de GIZ și CEFTA.

ANSA a participat și la workshopul regional al sistemului nou al OIE World Animal Health Informationa System și a sistemului European de notificări a bolilor animalelor pentru puncte focale de notificări a OIE Europa în Paris, Franța.

Colaboratorul ANSA a mers în Milano, Italia la Reuniunea grupului de lucru tehnic a schemelor semincere OECD. ANSA a achitat deplasarea cu 35 mii 667 lei și 5 bani.

De asemenea, colaboratorii ANSA au mers în Croația, Albania, Germania, Azerbaidjan, România, Turcia.

Menționăm că directorul Agenției, Vladislav Cotici, a mers în Germania, la Nurnberg, la expoziția comercială pentru produse alimentare organice „BIOFACH”.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților