[ X ]
[ X ]
[ X ]
În Capitală se va desfășura a doua ediție a Campionatului Triathlon Triumph 2018
16 Iunie

În Parcul Valea Morilor, mâine, 17 iunie, va avea loc Triathlon Triumph by Multisport 2018 – campionatul de triatlon pentru sportivii profesioniști, amatori și începători, transmite CURENTUL.

Evenimentul va începe la ora 9:00.

Participanților la campionat li se propune să parcurgă trei distanțe la alegere. Începătorii și amatorii vor concura în distanța Super Sprint, care presupune o distanță de 400 metri de înot, o cursă de ciclism de 10 km și o cursă de alergare de 2,5 km. Sportivii mai experimentați se pot manifesta în distanțele Olympic și Relay Olympic (ștafeta): etapa de înot de 1,5 km, cea de ciclism de 40 km și cursa de alergare de 10 km.

Toți participanții la campionat vor primi pachete de start și medalii la finiș. Pe parcursul probei de înot, de siguranța participanților, vor avea grijă salvatorii, iar de mersul corect al competiției vor avea grijă arbitri cu experiență. Campionatul Triathlon Triumph by Multisport 2018 se va încheia printr-o ceremonie de premiere a câștigătorilor. Pe câștigători îi așteaptă premii, surprize și multe alte cadouri din partea partenerilor.

Campionatul de triatlon în aer liber se va desfășura pentru a doua oară. Primul Triathlon Triumph a avut loc pe 25 iunie 2017. Au participat 150 de sportivi. Organizatorii evenimentului sportiv sunt: organizația sportivă Sporter și cel mai popular panou de anunțuri gratuite 999.md, cu sprijinul Federației de Triatlon din Republica Moldova.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților