[ X ]
[ X ]
[ X ]
În atenția producătorilor agricoli, solicitanți de subvenții! AIPA vă îndeamnă să vă programați online
17 Iunie

Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), vine cu un îndemn către producătorii agricoli ca în această periodă de pandemie să utilizeze opțiunea „Programează-te on-line” pentru depunerea dosarelor de solicitare a subvențiilor la Oficiile Teritoriale ale AIPA, astfel, diminuând răspândirea virusului Covid-19, transmite CURENTUL.

Totodată, prin intermediul modulului „Programare on-line”, producătorii agricoli se pot înscrie pentru depunerea dosarelor, accesând pagina-web www.aipa.gov.md.

„Implementarea acestui serviciu, vă oferă o modalitate simplă și comodă de programare, astfel, reducând timpul de așteptare și sporind calitatea serviciilor oferite de AIPA.

Pe pagina Agenției în partea dreapta găsiți rubrica programează-te on-line sau accesați linkul: http://programari.aipa.md/”, menționează AIPA.

Pentru a putea face o programare on-line va trebuie să parcurgeți următorii pași:

– pasul 1- Se selectează serviciul pentru care te programezi (Programare pentru depunerea dosarului de subvenționare sau programare pentru audiența cetățenilor de către managementul AIPA);

– pasul 2 – se selectează oficiul teritorial la care ne programăm, sau numele reprezentantului conducerii AIPA, la care se face programarea pentru audiență;

– pasul 3 – Se selectează data si ora programării din calendarul apărut (vor fi afișate doar orele disponibile și nerezervate);

– pasul 4 – Se completează formularul personal al solicitantului, care include următoarele rubrici obligatorii: nume, prenume, e-mail, număr de contact.

Adițional se introduce codul de securitate din imagine și se confirmă programarea.

Ca urmare, la adresa de e-mail a solicitantului se remite confirmarea rezervării (de verificat și mapa spam).

Neprezentarea la data şi ora programată, neconcordanța între datele înscrise în formularul de programare (nume/prenume) şi datele de identificare ale persoanei care se prezintă la depunerea cererii de subvenționare vor duce la anularea programării.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților