[ X ]
[ X ]
[ X ]
În atenția cetățenilor, turiștilor și amatorilor de activități sezoniere! Poliția de Frontieră vine cu unele recomandări
9 Iulie

Pentru o bună organizare a atribuțiilor de serviciu și a evitării întocmirii proceselor verbale privind nerespectarea regulilor de aflare în zonele cu acces restricționat, Poliția de Frontieră vine cu unele recomandări esențiale pentru siguranța tuturor cetățenilor, transmite CURENTUL.

În contextul situației epidimiologice persistente, Poliția de Frontieră îndeamnă pe toți cei care își desfășoară activitățile de serviciu, lucrări agricole sau doresc să-și petreacă timpul liber în spațiile de agrement aflate în zonele de frontieră sunt obligate să dețină documente confirmative, să contacteze angajații din Sectoarele autorității de frontieră (https://bit.ly/2BVz6pU), să se informeze privind drepturile și obligațiile în funcție de necesitate (https://bit.ly/3fcnL3r), respectând strict totodată, măsurile de protecție individuală, impuse de riscurile provocate de noul coronavirus COVID-19.

„Atenționăm că toate persoanele care vor fi depistate în limitele zonei menționate, urmează a fi identificate sub aspect de subiect al regimului de autoizolare, iar în cazul constatării acestor încălcări persoanele în cauză devin pasibile de răspundere contravențională.

Pentru alte detalii sau neclarități consulați pagina web a instituției www.border.gov.md sau ne puteți lăsa un mesaj pe pagina de Facebook a IGPF https://bit.ly/2ZPvNZn”, menționează Poliția de Frontieră.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților