[ X ]
[ X ]
[ X ]
Alina Zotea ne povestește despre marea sa pasiune din copilărie! Iată ce visa să se facă deputata!
19 August

Alina Zotea, deputat din partea Partidului Liberal, promovează și duce un mod de viață activ și sănătos. În trecut a practicat mai multe tipuri de sport, însă are o pasiune deosebită care vine încă din copilărie și anume, tenisul de cîmp, informează CURENTUL.

“De cînd mă țin minte am avut o viață activă și intensă. Acum nu mi-aș imagina ca la un moment dat să întrerup acest mod de viață. Joc tenis de cîmp în timpul liber, aceasta a fost marea mea pasiune încă din copilărie pe care, cu părere de rău, familia mea atunci nu a putut să-mi ofere această posibilitate. De aceea, mi-a rămas acolo, undeva în subconștient și atunci cînd am avut această posibilitate am ales să merg să practic acest sport, așa cu mi-am dorit mereu”, spune ea.

În trecut, Alina a practicat și alte tipuri de sport.

“Îmi aduc foarte bine aminte că aveam 12 ani atunci cînd am început să joc baschet. Am făcut baschet de performanță și mă bucur că am avut această posibilitate. De asemenea, alerg și îmi place foarte mult să merg pe jos. În felul acesta încerc cumva să îmi mențin acel echilibru din interior”, ne-a mai spus liberala.

Notă: Reportajul video cu Alina Zotea, realizat în cadrul proiectului “Dimineața pe răcoare”, îl veți putea urmări sîmbătă, 20 august.

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților