[ X ]
[ X ]
[ X ]
Îmbină activitatea la TV cu maternitatea: „Dacă am noroc, ies din casă până se trezește, de obicei e în spatele meu când dau să mă încalț”
29 Septembrie

Gloria Gorceag, interpretă şi prezentatoare TV, e mămica unui băiat – Leo, de 2 anişori, şi împarte maternitatea cu munca, dar – recunoaște că – îi este greu, transmite CURENTUL.

„Ceasul sună la ora 6. Îl pun să sune peste 10 minute. A doua oară chiar mă ridic. 5 minute sunt pentru cafea. Se spune că nu-i bine să-ți începi ziua cu cafele. Am mai avut încercări ba cicoare, ba apă cu lămâie, ceaiuri, suc fresh, cafeaua câștigă de fiecare dată. Să fie ăsta singurul meu păcat” – spune Gloria, pe reţele de socializare. Gloria cu greu pleacă la locul de muncă, iar deseori întârzie. „Dacă am noroc, ies din casă până se trezește Leo, de obicei e în spatele meu când dau să mă încalț. Mă descalț. O iau de la capăt. Încă o cafea, terciul și ceaiul, îmbrăcatul, căutatul excavatorului, a tractorului și a mașinuței de pompieri. În peisaj apare tati. I-l dau în primire. Cu un “mamaaaaa” jalnic pe fundal ies din casă, cu jumate de oră mai târziu decât am preconizat. Mă simt vinovată. Încă n-am ieșit din bloc, trimit un mesaj „plânge tare?” Vine răspunsul “Nu, îl fugărește pe Griff (motanul)” Vina nu-mi trece. Mă uit la oră. Am întârziat” – a povestit ea.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților